Proiect Bazele informaticii

Incarcat la data: 08 Decembrie 2009

Autor: Sauridi Alexandra

Pret: 80 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 178 kb

Tarmurile marii Egee au vazut dezvoltarea primelor civilizatii europene, si anume cele ale minoanilor . Dupa ce acestea au inceput sa cada, a urmat o Era Neagra pana in 810 i.Hr, cand a aparut o noua civilizatie elena. A fost Grecia polis|oraselor-state care stabilea colonii in Marea Mediterana, care rezista invaziilor persilor si a carei cultura va fi baza civilizatiei elene, dupa caderea imperiului lui Alexandru cel Mare.

Grecia este formata dintr-o parte continentala cu numeroase golfuri si peninsule ( peloponesa, o peninsula legata de continent prin istmul Corint) si o parte insulara (aproximativ 3 000 de insule in Marea Egee, Marea Ionica si Marea Mediterana). Insulele cele mai importante sunt Creta,Corfu,Rhodos si grupele Dodecaneze si Ciclade. Grecia are aproximativ 15 000 km de coasta. Relieful se caracterizeaza prin predominarea masivelor muntoase, dispuse sub forma unor aliniamente paralele; Acestea continua de fapt sirul Alpilor Dinarici din centrul Peninsulei Balcanice. Principalul sir montan il reprezinta Muntii Pindului, care traverseaza partea centrala a Greciei. Cea mai mare altitudine se intalneste insa spre Marea Egee, Muntele Olimp - 2 971 m.

Cuprins

Grecia ....................... 3
2   Oreo ................................. 5
3  Thierry Mugler .......................... 6                           
4    Scrisoare de intentie ................................. 7        
5  CV European ........................ 10

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Bazele informaticii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: WORDbaze de dateproiect informatica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan