Proiect informatica - pagini web

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: calota mihaela

Pret: 100 credite

Numar pagini: 61

Tip fisier: zip

Marime fisier: 284 kb

O data cu raspandirea spatiului WWW si cu atingerea unei mase critice de utilizatori, atat firmele cu activitate comerciala, cat si analistii si specialistii in marketing au ajuns la concluzia ca merita investit efort in punerea la punct a unor tehnologii care sa tranforme utilizatorii Web in potentiali clienti.
   
Initial, siteurile Web ale acestor firme contineau doar informatii de contact, oferte promotionale sau chiar cataloage de produse sub forma unor pagini HTML statice. Efectuare platii, confirmarea acesteia precum si procesul de livrare a produselor catre client dura foarte mult.   

Ideea ca intr-o buna zi orice tranzactie economica va fi condusa exclusiv prin Internet, eficientizandu-se astfel foarte mult sistemul de tranzactionare, i-a facut pe multi manageri sa
inceapa sa se intereseze cat de mult pot merge cu initiativele lor de e-business.
Au inceput asadar sa se intereseze asupra solutiilor existente, capabile sa suporte cu succes procesul de aprovizionare on-line al unei intreprinderi sau sistemul de vanzare si cumparare procesate prin Internet. Iar toate aceste solutii trebuiau sa fie caracterizate de o flexibilitate mare in dezvoltarea si adaptabilitatea rapida la cerintele specifice clientului.
   
Una din formele de manifestare ale acestui domeniu sunt magazinele virtuale, cunoscute si sub numele de magazine virtuale(e-shopuri). Oricine poate fi clientul acestor magazine virtuale(e-shop). Este suficienta o conexiune la Internet si un browser pentru navigarea on-line in cadrul magazinului. in prezent, exista o varietate de e-shop-uri, oferind clientilor o multitudine de servicii. Din cele mai importante servicii putem aminti urmatoarele: cosul virtual de cumparaturi, catalogul de produse cu serviciile specifice, autentificarea utilizatorilor, inscrierea la diferite liste de discutii, etc.

Ca obiective principale ale magazinelor virtuale se doresc a fi cresterea vanzarilor, comunicarea permanenta cu clientii, livrarea produselor intr-un timp cat mai scurt, precum si asigurarea unor modalitati de plata cat mai sigure si cat mai eficiente.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect informatica - pagini web". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CALCULATOAREproiect informatica
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...