Proiectarea fabricilor in industria silicatilor

Incarcat la data: 22 Ianuarie 2010

Autor: Rat Aniko

Pret: 50 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 965 kb

Se proiecteaza o linie de fabricatie a produselor de faianta de menaj. Produsele obtinute sunt fafrurii de faianta de menaj.

1.    Definirea produselor de faianta
Produsele de faianta sunt produse ceramice fine poroase, având absorbtia de apa în limitele de 9 – 12 %, de culoare alb – galbuie, glazurate cu glazuri transparente sau opace, incolore sau colorate, lucioase sau mate. La baza fabricarii lor sta ideea realizarii unor produse cu calitati estetice, cu rezistente suficiente pentru întrebuintare, prin arderea la temperaturi mai scazute (deci mai ieftine), cantitatea de faza lichida respectiv vitroasa fiind suficiente în ciuda porozitatii ramase, pentru a asigura rezistentele mecanice, chimice si termice necesare.


Aspectul estetic si impermeabilitatea produselor se realizeaza prin glazurare si decorare. Tehnologia produselor de faianta este o tehnologie tipica de preparare umeda a masei pentru un produs de ceramica fina si pentru produsele de menaj.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiectarea fabricilor in industria silicatilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CHIMIEPROIECTMEDIU
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan