carrefour

Incarcat la data: 01 Ianuarie 2010

Autor: tuliceanu georgiana

Pret: 80 credite

Numar pagini: 35

Tip fisier: zip

Marime fisier: 479 kb

In ultimii 40 de ani, grupul Carrefour a crescut pentru  a deveni unul din liderii mondiali in grupurile de distributie.
Al doilea retailer din lume si cel mai mare din Europa, grupul opereaza in prezent cu urmatoarele formate principale de magazine: hypermarket-uri, supermarket-uri, hard –discount-uri si convenience. Grupul Carrefour are in prezent peste 15500 de magazine, fie organizate sau francize.


Un operator de pionierat in tari precum Brazilia (1975) si China (1995), grupul functioneaza in prezent in trei piete principale: Europa, America Latina si Asia. Cu o prezenta in 31 de tari. Peste 56% din cifra de afaceri a grupului provine din afara Frantei. Grupul vede un puternic potential pentru continuarea dezvoltarii internationale in viitor, in special in marile piete nationale, cum ar fi China, Brazilia, Indonezia, Polonia si Turcia.


Ori de cate ori are o prezenta, Carrefour este in mod activ angajat sa promoveze dezvoltarea economica locala. Intrucat activitatile de vanzare cu amanuntul sunt toate despre contactul cu persoane, grupul pune accent in mod constant pe recrutarea locala cat si pe gestionarea si formarea personalului la locul de munca oriunde ei lucreaza.
In mod obisnuit, Grupul Carrefour va fi unul dintre  angajatorii privati de conducere, in orice tara in care opereaza.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "carrefour". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPROIECTCOMERT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan