Plan de afaceri

Incarcat la data: 08 Ianuarie 2010

Autor: Sava Elena

Pret: 80 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 28 kb

Planul de afaceri reprezinta un instrument managerial flexibil de analiza, implementare, supraveghere si control a afacerii ce cuprinde toate etapele si resursele necesare transpunerii in practica a obiectivelor stabilite precum si un instrument de comunicare cu mediul economic, demonstrand profitabilitatea, credibilitatea demersurilor managerului sau intreprinzatorului.


Planul de afaceri nu reprezinta un scop in sine.Pentru orice firma, in decursul evolutiei sale, apare necesitatea de a-si masura potentialul, definit ca raportul dintre punctele tari si cele slabe ale acesteia, in scopul imbunatatirii performantelor, elaborarii unor strategii pentru viitor intr-un context economico-social existent.

Privit din acest punct de vedere, planul de afaceri este un concept nou, legat de punerea in practica a obiectivelor strategice si tactice si poate fi privit, atat ca instrument de prezentare a obiectivelor, cat si ca un mod de realizare a acestora. El sta la baza desfasurarii curente a activitatilor agentilor economici, a proiectelor de investitii, a intrarii pe noi piete, a dezvoltarii de noi afaceri, a privatizarii sau restructurarii acestora.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Plan de afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECONOMIECOMERT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan