Proiect despre lantul de magazine Kaufland

Incarcat la data: 18 Martie 2010

Autor: Eva Biro

Pret: 80 credite

Numar pagini: 52

Tip fisier: zip

Marime fisier: 541 kb

1.Conceptul de hypermarketConceptul de hipermarket denumeste un magazin cu o suprafata de peste 2500 metri patrati, din care mai mult de 35% este destinata vanzarii de produse non-alimentare, localizat la iesirea din marile orase sau in cadrul unor mari centre comerciale, cu o gama larga de produse si care acorda o mare atentie serviciilor, asezarii marfurilor la raft, fidelizarii clientilor, care foloseste metode variate de promovare a vanzarilor si campanii de advertising. Este o forma de comert en-detail.


        
2.Hypermarketul in Romania


    
Integrarea Romaniei in UE a determinat o crestere a cererii de produse si servicii pe piata din Romania. in plus, aderarea la UE a determinat o dezvoltare semnificativa a activitatii de comert en gros. Industria va beneficia, in mod substantial, de o crestere a puterii de cumparare in noile tari membre si stateleinvecinate ale acestora.


           
Armonizarea si alinierea legilor si reglementarilor legislative, fiscale si financiare la normele UE simplifica procesele comerciale si creeaza o transparenta interna si externa . Acest aspect are in vedere si criterii comerciale legate de igiena si siguranta alimentelor.


    
Mediul de afaceri din noile tari membre este asteptat sa se imbunatateasca, prin intrarea in UE. In ultimii ani, mediile economice din Europa de Est au inregistrat deja rate impresionante de crestere a PIB si a puterii de cumparare. Diverse previziuni raporteaza ca aceasta tendinta va fi accelerata de aderarea la UE. Sporirea concurentei si libera circulatie a bunurilor, persoanelor si capitalului pot spori dezvoltarea economica a noilor tari membre si pot constitui baza unor activitati comerciale prospere.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect despre lantul de magazine Kaufland". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: KAUFLANDHIPERMARKETMAGAZINE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...