Bariere in calea comunicarii

Incarcat la data: 02 Martie 2010

Autor: Alexandra Marcu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 9 kb

Comunicarea ineficienta cauzeaza dezinformare, singuratate, conflicte, probleme in familie, insatisfactii profesionale, stres psihologic, boli fizice si chiar moartea (comunicarea este complet intrerupta).Aceste bariere se pot datora unor factori fizici permanenti (deficiente innascute ale comunicatorilor; zgomote, anumite interferente la nivelul canalului de comunicare); situationali (o acustica defectuoasa a salii unde are loc activitatea, deficiente temporare – un vorbitor ragusit), dar si unor factori socioculturali (discurs nestructurat adecvat pentru un anumit receptor, ex. discursul unui ghid turistic / limba straina folosita de acesta).
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Bariere in calea comunicarii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICARIICALEAbariere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan