comunicare in afaceri

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2010

Autor: popa andreea

Pret: 100 credite

Numar pagini: 45

Tip fisier: zip

Marime fisier: 158 kb

Afacerile  au la baza comunicarea. Comunicarea este cea care permite ca orice "intreg" sa functioneze. "Intregul" poate fi un individ, o echipa, o comunitate, o natiune, un conglomerat de natiuni, o populatie globala.

Din acest punct de vedere putem concluziona ca cei care stapanesc comunicarea, la nivel de arta, pot deveni "invingatori" - in sensul ca pot privi cu incredere viitorul si pot fi cei care se manifesta astfel incat sa reuseasca incontinuu. In mentalitatea si logica abundentei noi suntem incontinuu "invingatori" si putem, in orice clipa, sa alegem in mod liber o "interpretare potrivita a evenimentelor" - care pot fi privite ca succese (si pentru faptul ca orice rau aduce un bine - cum spune proverbul).


Comunicarea holistica (adica totala) si constientizarea unor secvente din ce in ce mai ample din ea permite ca drumul succesulul in orice activitate sau domeniu sa capete noi intelesuri. In ultimii ani colective interdisciplinare de succes au adus noi dovezi in sprijinul "decodarii posibile a unor informatii din lumea vie" capabile sa largeasca mult orizontul cunoasterii umane.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "comunicare in afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREAFACERIPROIECT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan