Comunicarea in cadrul primariei Argetoaia

Incarcat la data: 22 Ianuarie 2012

Autor: murgu oana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10980 kb

Obiectivele Proiectului:

 

Obiectiv General

In cadrul unei institutii publice, comunicarea si stabilirea unei legaturi formalizate intre primar si angajatii primariei reprezinta o conditie esentiala pentru buna functionare a acesteia. Avand in vedere faptul ca cerintele cetatenilor sunt foarte  numeroase in raport cu numarul de angajatii, faptul ca nu exista o buna comunicare intre primar si cei care ar trebui sa solutioneze problemele acestora, duc la analizarea intarziata a petitiilor trimise de cetateni ceea ce duce in final la lipsa de oportunitate a solutiilor oferite.

 

Obiective specifice
-  Primarul se adreseaza direct subordanatiilor sai si nu prin intermediari
-  Transparenta activitatii institutiei in relatia  cu cetateanul  si cu mass media
-  Posibilitatile de dezvoltare  continua a competentelor profesionale ale functionarilor

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Comunicarea in cadrul primariei Argetoaia". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREObiectiveprimarie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan