Gestionarea unei crize - JetBlue

Incarcat la data: 24 Iunie 2010

Autor: APETREI LILIANA

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22 kb

JetBlue este un brand puternic, infiintat de un lider carismatic ,David Neeleman. Compania JetBlue este pozitionata drept o companie aeriana ce practica tarife scazute. JetBlue a fost numita numarul 1 in randul companiilor aeriene low cost.Dupa ce a cunoscut culmile succesului, brandul JetBlue a revenit cu picioarele pe pamant. Cunoscut initial drept favorit atat in randul calatorilor, cat si in randul analistilor de pe piata bursiera, JetBlue a decazut brusc din gratiile acestora. 

Criza de comunicare genereaza aproape permanent criza de imagine a organizatiei. O data declansate, conflictele comunicationale interne afecteaza identitatea organizatiei, mecanismul de formare si promovare a imaginii de sine fiind astfel intrerupt. De asemenea, prin intreruperea fluxului de informatii sau deformarea mesajelor functionale si deliberate pe care organizatia le transmite in mediul extern se reduce credibilitatea actiunilor ei.

Cotele de incredere, notorietate si legitimitate ale organizatiei scad, creand premisele producerii crizei de imagine. Cu aceste cote reduse, organizatia nu poate functiona normal, imaginea ei publica producandu-i perturbatii majore in toate sferele de activitate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Gestionarea unei crize - JetBlue". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREPROIECTCRIZAGESTIONARE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan