Proiect Structura portofoliului de marci

Incarcat la data: 17 Aprilie 2010

Autor: Laura Cara

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 60 kb

Legatura intre brandurile din cadrul portofoliului confera un sprijin de ordin financiar care ofera ordine si o directie companiei. Aceste branduri sunt alese si dezvoltate in concordanta unele cu altele sau in sustinere reciproca.


Structura unui portofoliu de marci este mai usor inteleasa daca prezentarea acesteia se realizeaza in functie de anumite abordari printre care enumeram: aliantele de brand, modelele de retea in cadrul unui brand si nu in ultimul rand arborii ierarhici ai brandului.


    


Gruparile de brand   


O grupare de brand sau o configuratie de brand reprezinta o grupare rationala de branduri care au o trasatura importanta in comun. In functie de caracteristicile serviciilor oferite structurile portofoliilor difera. Astfel, Polo Ralph Lauren, spre exemplu, si-a structurat portofoliul in functie de patru caracteristici:


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Structura portofoliului de marci". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREPROIECTE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan