Rezolvarea reclamatiilor in turism

Incarcat la data: 13 Mai 2011

Autor: Raluca Maria

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 15 kb

Afirmatiile renumitului specialist in domeniul calitatii totale, Joseph N. Kelada, potrivit carora ”satisfacerea nevoilor clientilor in ceea ce priveste calitatea produsului sau serviciului, livrarea cantitatii cerute, la momentul si locul dorite, la un cost cat mai mic pentru client, in conditiile unor relatii agreabile si eficiente cu acesta si ale unui sistem administrativ fara erori, incepand cu elaborarea comenzii si pana la plata facturii”, ar trebui sa reprezinte moto-ul oricarei organizatii.

 

In acest sens produsul oferit trebuie sa-l entuziasmeze pe client, el trebuie sa fie incantat de serviciul care i se ofera si niciodata sa nu se piarda din vedere faptul ca acesta are prioritate absoluta.


Datorita multitudinii de tipuri de clienti si preferinte ale acestora, in mod inevitabil vor exista si clienti care vor avea de reclamat diverse aspecte legate de produsul sau serviciul achizitionat.

 

Pentru o buna cunoastere a cerintelor clientilor, in cadrul organizatiei trebuie sa existe un proces eficace si eficient de tratare a reclamatiilor, de care pot beneficia organizatia si clientii sai, reclamantii, precum si alte parti interesate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Rezolvarea reclamatiilor in turism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREPROIECTCLIENTIreclamatii
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...