Specificul comunicarii in afaceri

Incarcat la data: 09 Februarie 2011

Autor: ade lina

Pret: 100 credite

Numar pagini: 67

Tip fisier: zip

Marime fisier: 130 kb

Printre functiile managementului, comunicarea se intinde ca un fiecare rosu calauzitor, regasindu-se in fiecare din acestea.


De altfel, se apreciaza – relativ la rolurile managerului - ca peste 70% din activitatea cotidiana a acestuia se consuma in activitati care se bazeaza pe comunicare, in toate formele ei – de la si citirea sau redactarea corespondentei, la organizarea de sedinte sau de negocieri si pana la intalnirile cu reprezentantii stakeholderilor firmei.


In aceste conditii, este firesc sa analizam modul in care este organizata si cum se deruleaza comunicarea la nivelul unei organizatii si, in special, la nivelul unei firme, din perspectiva a ceea ce se numeste, de regula, comunicare de afaceri.


Ne-am propus, in acest sens, sa trecem in revista cateva din aspectele teoretice legate de comunicarea interna si externa a unei firmei, de modul in care ea se manifesta si, mai ales, de instrumentele utilizate de oamenii de afaceri pentru a obtine o eficienta sporita si un impact semnificativ al actului economic.
in acest sens, lucrarea a fost structurata in mai multe parti si finalizata printr-o analiza a aspectelor de baza ale comunicarii la nivelul unei firme de productie, care isi desfasoara activitatea inclusiv in mediul international (fapt ce imprima comunicarii o serie de trasaturi specifice).

 

Cuprins:


Capitolul 1
Comunicarea interna


Capitolul 2
Tipurile de comunicare


Capitolul 3
Mijloacele de comunicare


Capitolul 4
Comunicarea de afaceri in contextul comunicarii globale a firmei


Capitolul 5
Relatiile Publice (PR)


Capitolul 6
Publicitatea - ca element al comunicatiilor integrate de marketing

Concluzii
Bibliografie
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Specificul comunicarii in afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREAFACERIMANAGMENT
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...