Eficienta investitiilor

Incarcat la data: 23 Februarie 2010

Autor: cioti mihaela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 4

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Memoriu tehnic de arhitectura :Constructia se compune din doua corpuri de cladire : Corpul "Sala de consumatie" este o cladire parter prevazuta in continuarea salii existente si va pastra toate solutiile constructive ale acesteia.

Este o cladire parter cu structura din beton armat si cu finisaje interioare si exterioare care pastreaza stilul existent la cladirea existenta. Peretii exteriori intre stalpii de beton armat sunt formate din glasvanduri cu geam termopan in rama din profile de aluminiu cu un soclu din BCA de 35 cm.

Tavanul si peretii vor fi finisate prin tencuire driscuita si vopsite lavabil . Pardoselile vor fi din gresie, stalpii interiori vor fi prelevati in caneluri verticale. Finisajul exterior pastreaza stilul existent la cladirea existenta si anume tencuiala stropita cu praf de piatra alba.

Balustrada terasei se va realiza din elemente prefabricate industrial, finisate si vopsite lavabil de culoare alba. Soclul va fi finisat cu praf de piatra de culoarea cimentului .  invelitoarea va fi realizata din sindrila canadiana la bucatarie si terasa circulabila la sala de cumsumatie placat cu placi din piatra si rostuita hidrofug. Sorturile si jgheaburile vor fi din tabla zincata .
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Eficienta investitiilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan