Fundatii

Incarcat la data: 12 Mai 2011

Autor: dica zenaida

Pret: Gratuit

Numar pagini: 50

Tip fisier: zip

Marime fisier: 370 kb

I. Realizarea unui studiu geotehnic

Pe un amplasament corespunzator unui ansamblu industrial urmeaza sa se realizeze o serie de obiective cu scop de productie si locuinte .In vederea precizarii structurii litografice a amplasamentului se cere sa se intocmeasca un studiu geotehnic necesar proiectarii si realizaii constructiei respective.


In acest scop s-au realizat :
- un profil transversal al amplasamentului ;

- cercetari de teren urmate de incercari de laborator constand in efectuarea unor foraje avand diametre de:            -  2  toli; - 12 toli;

si a analizei de determinare a unor caracteristici fizico-mecanice a probelor recoltate .
    

Cercetarile in situ au constat in executia a trei foraje manuale cu diametrul de 2” si doua foraje mecanice cu diametrul de 12”.


Din forajele de 2” notate f1, f3, f3, s-au recoltat probe tulburate pentru care in laborator s-au determinat caracteristicile care pun in evidenta proprietatile fizice ale pamantului. Forajele de 2” notate F4, F5,  au fost recoltate probe netulburate pe care in laborator s-au  determinat parametrii de rezistenta la forfecare ai pamantului si modulii de deformatie edometrica. Forajele sunt pozitionate ca in figura . Datele obtinute din foraje si analiza de laborator sunt  precizate pentru fiecare foraj in parte.


Pe langa datele obtinute prin analize directe si analize de laborator cu ajutorul altor indici-geotehnici vom determina alte caracteristici fizico-mecanice ale terenului de fundare.                    

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fundatii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan