Hidraulica subterana

Incarcat la data: 10 Iunie 2014

Autor: Nmc

Pret: 100 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 86 kb

Legea lui Darcy
Determinarea parametrilor hidraulici ce caracterizeaza stratul acvifer
Considerand ca apa se infiltreaza succesiv din stratul superior catre stratul urmator; sub presupunerea ca nivelul sursei de alimentare cu apa ramane constant in timp, valorile debitelor specifice pentru fiecare strat sunt egale.


Primul strat este caracterizat de sarcina totala HB la fata superioara, respectiv de valoarea HC la limita inferioara; lungimea frontului de curgere al apei este b1. Gradientul hIdraulic este.


Raportul de anisotropie este foarte redus in acest caz; in conditii naturale variaza in intervalul 1-100 (in cazul in care solurile nisipoase alterneaza cu soluri argiloase fine).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Hidraulica subterana". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONSTRUCTIIDarcyhidraulica subterana
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan