Procesele tehnologice la executarea infrastructurii si suprastructurii cladirii

Incarcat la data: 18 Martie 2013

Autor: Anya Produ

Pret: 50 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 89 kb

Defrisarea stratului vegetal se efectueaza cu buldozerul DZ-28 la adancimea 350mm. Solul defrisat se depoziteaza in aria santierului in afara zonei de executare a lucrarilor.
           
Groapa de fundatie se sapa cu excavatorul EO-3322A cu cupa inversa (volumul cupei - 0,25 m3) prin abataj frontal largit cu traiectoria deplasarii excavatorului in forma de zigzag.
          
Solul destinat umpluturii se depoziteaza in axele A-B, restul solului se excaveaza cu descarcare in autobasculanta si se transporta la depozitul din afara santierului.
         
Transeele pentru amplasare talpii fundatiei se sapa manual, solul sapat fiind imprastiat in interiorul amplasamentului. Concomitent cu saparea se compacteaza talpa fundatiei cu maiul electromecanic IA-4502 si se verifica cotele talpii fundatiei.

Faza II. Executarea umpluturii timpanului
        
Umplutura se executa dupa executarea si uscarea suficienta a hidroizotatiei suprafetelor exterioare ale infrastructurii.
          
Solul de umplutura trebuie sa aiba umiditate optima si nu trebuie sa contina pietre ascutite. Umplutura se executa in straturi orizontale, fiecare strat compactandu-se cu maiul electromecanic IA-4502 cu suprapunerea urmelor organului de lucru cu o jumatate din lungimea placii.

Pamantul destinat umpluturii: se deplaseaza din depozit cu buldozerul DZ-28.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Procesele tehnologice la executarea infrastructurii si suprastructurii cladirii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEInfrastructuraproiect constructii
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan