Proiect Beton II

Incarcat la data: 19 Noiembrie 2009

Autor: Oancea Daniela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 246 kb

Date geometrice

Inaltimile de nivel H parter=H etaj=4.1 m.
Dimensiunile in plan:
- transversal: 3 deschideri egale : 3*L=3*8.9 m=26.7m
- longitudinal: 6 travei egale: 6*t=6*5.8=34.8 m

Functiunea de depozit a cladirii impune in interiorul spatii libere pe suprafete relativ mari. Separarea unor categorii de marfuri face necesara inchiderea a doua spatii 2xLx2t=2(8.9x11.6)=2*103.24=206.48 m2, anengate deschiderii centrale intre axele 2-3 si H-K; M-O. Inchiderea lor se face cu zidarie de caramida cu grosimea de 25 de centimetri (fig.1-1).

Circulatia pe verticala si functiuniule auxiliare sunt adapostite de o anexa separata prin rost de cladirea principala a depozitului.
Peretii de inchidere sunt realizati din fasii orizontale din B.C.A. cu deschideri de dimensiuni L respectiv t.
Pardoseala de la parter si etaj este realizata din mozaic pe sapa. Elementele structurale din beton nu se tencuiesc. Finisajele de zidarie din caramida si B.C.A. sunt de tip curent. Acoperisul este termoizolat cu 5 centimetrii de polistiren expandat, iar hidroizolatia este de tip curent cu straturi de carton si bitum.
Planseul peste parter este realizat din beton armat monolit cu grinzi principale dispuse transversal si grinzi secundare dispuse longitudinal.

Planseul de acoperis e alcatuit din elemente din beton armat prefabricat-grinzi principale dispuse transversal si elemente secundare de tip cheson.
Nucleele realizate de conlucrarea peretilor de zidarie cu elementele cadrului sunt proiectate pentru a prelua in intregime fortele laterale (cutremur si vant).
Proiectul se va baza pe calculul eforturilor si dimensionarea la starea limita de rezistenta in gruparea fundamentala.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Beton II". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECONSTRUCTII
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...