Proiect constructii - Beton armat

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: cristi evident

Pret: 100 credite

Numar pagini: 54

Tip fisier: zip

Marime fisier: 337 kb

Sa se proiecteze planseul din beton armat peste parterul unei constructii alcatuite din doua corpuri conform schiei de mai jos. Dimensiunile interioare ale celor 2 corpuri precum si distributia elementelor structurale ale planseelor sunt prevazute in anexa, functie de numarul de ordine “n” al studentului.
            
Zidaria exterioara se realizeaza din caramida cu goluri verticale cu grosimea de 30 cm. Corpurile A si B sunt despartite printr-un rost de tasare. incarcarile utile corespunzatoare fiecarui corp sunt prevazute in anexa si sunt de asemenea  diferentiate functie de numarul de ordine.

Pardoseala peste planseele ce se proiecteaza se realizeaza din mozaic turnat in câmp continuu de 1 cm grosime, pe o sapa de egalizare din mortar, de ciment, de 3 cm grosime.

La stabilirea incarcarilor nu se vor lua in considerare zidurile interioare ce compartimenteaza nivelul deoarece sunt realizate din structura usoara tip Rigips.

Planseul peste corpul A se va realiza cu grinzi principale si grinzi secundare utilizând calitatile de beton si armatura indicate in anexa.Dimensionarea sectiunilor elementului va fi facuta cu ajutorul relatiei de echilibru.Placa planseului va fi armata cu bare independente tip OB37 asociata in plase legate si cu plase sudate tip STNB.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect constructii - Beton armat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: BETON ARMATproiect constructii
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan