Proiect Constructii

Incarcat la data: 12 Aprilie 2010

Autor: marin gheorghe

Pret: 80 credite

Numar pagini: 20

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1056 kb

3 (1 review)

1. DATE GENERALE
OBIECTUL INVESTITIEI: Cladire P + E
BENEFICIAR:    TODERITA FANITA si DUMITRU-TITI - Galati
FAZA DE PROIECTARE: P.A.C.(lntrare in legalitate)
AMPLASAMENT: jud. Galati, com. Baleni, sat Baleni,


2. AMPLASAMENT
Cladirea proiectata in prezenta documentatie, este construita in jud. Galati, com. Baleni, sat Baleni, ev. 19, P92-94. Constructia este amplasata conform planului de amplasament, in zona sud-vestica a terenului.
Terenul pe care este amplasata constructia este proprietatea d-lor TODERITA FANITA si DUMITRU-TITI. Terenul are forma, dimensiunile si vecinatatile cuprinse in planul de amplasament. La Nord se invecineaza cu proprietatea Miron Hristache; la Est se invecineaza cu proprietatea Dumitrache Tudor, la Sud se invecineaza cu drum si la Vest se invecineaza cu proprietatea Manea Ana.
Suprafata totala a terenului, din acte = 950,00 mp.

3. REGIM DE INALTIME
Constructia are regimul de inaltime = P + E.
Se mentioneaza ca regimul de inaltime preponderent in zona este de P+M si P+1.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Constructii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan