Proiect geodezie

Incarcat la data: 04 Iunie 2010

Autor: Craiciu Constantin

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1486 kb

Fie 2 puncte noi I si J, pentru care se cunosc coordonatele lor provizorii (notate cu “o”). In urma procesului de compensare se obtin variatii ale coordonatelor (cresteri de coordonte) care adunate la valorile provizorii conduc la obtinerea valorilor cele mai probabile pentru coordonatele punctelor noi.

Regula I de echivalenta : Daca intr-un sistem de n ecuatii cu (m+1) necunoscute, una din necunoscute are acelasi coeficient in toate ecuatiile, sistemul se poate inlocui cu un altul (de n+1 ecuatii cu m necunoscute) in care necunoscuta respectiva dispare dar apare o alta ecuatie, numita ecuatie suma.

Regula I de echivalenta : In cazul directiilor masurate intr-o statie, coeficientul pentru necunoscuta dz corespunzatoare corectiei pentru unghiului de orientare a statiei respective are acelasi coeficient pentru toate ecuatiile (-1). Putem astfel elimina din procesul de estimare aceasta necunoscuta prin introducerea unei noi ecuatii (ecuatia suma).

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect geodezie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTMEDIUGEODEZIE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...