Structuri de beton armat prefabricat

Incarcat la data: 20 Decembrie 2009

Autor: Popovici Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 6304 kb

Betonul armat este un material in care se reunesc rezistenta la compresiune a pietrei naturale si rezistenta la intindere a otelului, avand totusi trasaturi caracteristice fata de cele doua materiale.
Betonul si betonul armat au o vasta utilizare in practica datorita avantajelor sale: durabilitate mare, rezistenta la foc si coroziune atmosferica, comportare buna sub incarcari statice si dinamice realizare cu materiale locale (nisip, pietris, piatra sparta).


In constructii, betonul si betonul armat se utilizeaza sub urmatoarele forme: beton monolit, elemente prefabricate si elemente din beton precomprimate.
Betonul monolit este turnat direct pe santier in cofraje (tipare) realizandu-se structurile de rezistenta ale constructiilor (stalpi, grinzi, plansee) precum si lucrari masive (baraje, fundatii de masini, ziduri de sprijin), lucrarilor speciale (rezervoare, silozuri, acoperisuri din placi curbe subtiri) sau lucrari de arta (poduri, viaducte, tuneluri) fara a necesita lucrari de imbinare ulterioare.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Structuri de beton armat prefabricat". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTBetonCONSTRUCTII
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan