Achizitii pubice

Incarcat la data: 08 Ianuarie 2011

Autor: cristina cuciurean

Pret: 100 credite

Numar pagini: 47

Tip fisier: zip

Marime fisier: 84 kb

Arbore este un nume cu puternice rezonante, nume care aminteste de una din cele mai glorioase epoci din zbuciumata istorie a Moldovei si a intregului neam românesc, epoca celui care a fost numit pe buna dreptate, dupa faptele sale de arme, „soarele Moldovei” si „aparatorul crestinatatii”, Stefan cel Mare si Sfant.
Comuna Arbore este situata in partea de nord a judetului Suceava. Se invecineaza cu orasele Cajvana, Solca si cu comunele: Marginea, Sucevita, Volovat, Iaslovat, Granicesti si Botosana. Comuna este situata la 14 km sud de orasul Radauti si la o distanta de 40 km fata de municipiul Suceava.


Suprafata totala a comunei Arbore este de 6609,66 ha din care 1050,88 ha intravilan si 5558,74 ha extravilan. O posibilitate de afaceri este oferita de legumicultura prin amenajarea unor sere specializate. Sectorul zootehnic poate fi dezvoltat prin amenajarea unor microferme specializate si a unor centre de colectare si prelucrare a produselor de origine animala.

 

Exista o productie suficient de mare de fructe de padure, ciuperci si plante medicinale incât amenajarea unui centru de preluare si prelucrare a acestora ar putea deveni o afacere de succes. Exploatarea si prelucrarea lemnului este de asemanea un domeniu in care se pot face investitii.
 

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Achizitii pubice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTAUTOTURISMproiect contabilitateprocedura de achizitie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan