Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii

Incarcat la data: 30 Martie 2011

Autor: arbanas dan

Pret: Gratuit

Numar pagini: 138

Tip fisier: zip

Marime fisier: 154 kb

Pentru atingerea scopului propus prin obiectul de activitate S.C. GRIMEX S.A. Tg-Jiu este organizata  intr-o structura de tip ierarhic functional, avand in componenta sectii, servicii, ateliere, birouri, compartimente, subunitate de transport, subunitate specializata in desfacerea de marfuri nealimentare, piese auto si produse petroliere.


Structura organizatorica S.C. GRIMEX S.A. Tg-Jiu si numarul de posturi se aplica de Adunarea Generala a Actionarilor. Activitatea de conducere a S.C. GRIMEX S.A. Tg-Jiu este deosebit de complexa, pentru exercitarea ei, factorii implicati avand anumite atributii. Principalele atributii ale managerilor sunt:


-    dubla profesionalizare impusa de profesia de baza a conducatorilor si exigentele functiei de conducere
-    stilul de munca ce poate depasi suprasolicitarea profesionala;
-    necesitatea existentei unui climat optim de desfasurare a activitatii intre conducatori si subordonati;
-    creativitatea-evidentiata prin posibilitatea combinarii volumului de cunostinte profesionale, de conducere, a imaginatiei, inovatiei.


Structura organizatorica a societatii este o expresie de plan organizatoric a resurselor umane, materiale si financiare reunite in interdependenta lor si a impactului contextului politic si socio-economic in care societatea isi desfasoara activitatea.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Contabilitatea decontarilor cu furnizorii si clientii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ContabilitateaCLIENTIdecontarifurnizori
Comentarii

Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...