Descrierea activitatii unei societati comerciale

Incarcat la data: 28 Martie 2012

Autor: nagy gabriela

Pret: 50 credite

Numar pagini: 10

Tip fisier: zip

Marime fisier: 75 kb

Tranzactiile se desfasoara in luna OCTOMBRIE, luna in care s-a infiintat societatea comerciala cu raspundere limitata; obiectul de activitate al societatii este de comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare, (neplatitoare de tva); capitalul subscris este de 800 lei; in aceasta luna efectueaza urmatoarele operatiuni economice:

1) Capitalul social se depune la banca in data de 08.10.2011 de catre asociatul unic, comisionul bancar perceput de banca la deschiderea contului este de 9,00 lei;
2) Chetuielile ocazionate de constituirea societatii se ridica la suma de 300 lei si sunt achitate integral cu numerar in data de 03.10.2011. Pentru achitarea acestora asociatul unic depune in casa suma de 800,00 lei.
3) Pentru a face fata platilor de casa asociatul unic depune aportul personal conform dispoziitilor de incasare catre casierie, in suma totala de 1500,00 lei (in doua transe, 800+700)
4) Desfasurarea activitatii se realizeaza intr-un spatiu inchiriat, chiria lunara fiind in valoare de 250,00 lei
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Descrierea activitatii unei societati comerciale". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECONTABILITATEproiect contabilitate
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...