Diagnosticul intreprinderii, etapa premergatoare evaluarii

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2011

Autor: Ramona Kreatza

Pret: 80 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 18 kb

Orientarea economiei noastre spre piata a determinat ample modificari de structura la nivelul intreprinderii (asocieri, restructurari, modernizari, repozitionari strategice) si a antrenat cresterea responsabilitatii managerilor si a profesionistilor contabili, in general.

In acest nou cadru, evantaiul deciziilor pe care managerii intreprinderii trebuie sa il adopte s-a amplificat. Ei se confrunta cu probleme de concurenta si risc, gasindu-se de cele mai multe ori in situatia de a lua decizii in conditii de incertitudine pronuntata si de a determina campul constrangerilor care trebuie sa orienteze actiunile lor. Toate aceste schimbari cer o buna capacitate manageriala, dinamism si informatii complete despre mediul intern si extern intreprinderii. Acestea sunt numai cateva ratiuni care solicita managerilor si profesionistilor contabili analize, previziuni si actiuni de control.

Date fiind aceste conditii, diagnosticul are rolul de „centru de sistem” in orientarea deciziilor manageriale, astfel incat consecinta acestora sa fie performanta. Diagnosticul nu se reduce la a fi un element de recuzita al managerului si face ca actul managerial sa nu se desfasoare sub zodia spontaneitatii si a intuitiei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Diagnosticul intreprinderii, etapa premergatoare evaluarii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCONTABILITATEDIAGNOSTICEVALUAREIntreprindere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan