Helvetica SRL - Documente de evidenta

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2011

Autor: Toader Daniela

Pret: 80 credite

Numar pagini: 43

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1009 kb

Mai toata lumea se intreaba la ce folosesc documentele in contabilitate. Mai mult chiar, foarte multi oameni de afaceri se intreaba la ce folosesc toate aceste documente care sunt cerute de catre contabilii lor, de preferinta imediat si de obicei cand isi amintesc cei care treuie sa deconteze diverse cheltuieli, adica la sfarsit de luna si foarte urgent.

Conform legii contabilitatii nr. 82/1991, documentele justificative sunt, chiar baza justificarii operatiunilor din contabilitate:
Art. 6
Orice operatiune economico-financiara efectuata se consemneaza in momentul efectuarii ei intr-un document care sta la baza inregistrarilor in contabilitate, dobandind astfel calitatea de document justificativ.”
Daca la prima vedere asistam la un cerc vicios, ei bine, nu e chiar asa. In primul si in in primul rand, orice operatiune contabila ar trebui sa aiba ca suport o operatiune economica reala, iar principiile de baza ale controlului financiar cer ca aceste operatiuni economice reale sa aiba drept corespondent o serie de documente specifice.

CUPRINS

ARGUMENT
Capitolul I. PREZENTARE SC “HELVETICA MILK” SRL
1.1.Prezentare generala
1.2.Oferta de preturi
1.3.Structura organizatorica
1.4.Fisa postului contabili

Capitolul II. ROLUL SI IMPORTANTA DOCUMENTELOR CONTABILE
2.1 Notiuni privind documentele contabile si clasificarea acestora:
   1. Definirea documentului - concept, clasificare
   2. Continutul si modul de intocmire al documentelor    
   3. Verificarea si prelucrarea documentelor

Capitolul III. MONOGRAFIE CONTABILA
3.1 Contul profit si pierdere
3.2 Bilant contabil

CONCLUZIE

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Helvetica SRL - Documente de evidenta". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DocumenteEvidentaproiect contabilitate
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan