Proiect audit financiar

Incarcat la data: 03 Ianuarie 2012

Autor: Giuli Giul

Pret: 50 credite

Numar pagini: 28

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1203687 kb

La inceputul anului 2001 s-au pus bazele companiei La Fantana printr-o investitie initiala de 3 milioane de dolari – capital integrat privat si majoritar suedez.


Societatea comerciala La Fantana S.R.L. s-a infiintat prin preluarea companiei Aqua Natural, alaturi de principalul investitor, Fondul de Investitii Oresa Ventures S.A.,  reprezentat prin Dl. Jonas af Jochnick - presedinte Oresa Ventures si prin Dl. Cornel Marian - manager pentru Romania al fondului de investitii, si de Dl. Hans Kallenius, investitor de origine suedeza, fost Director General al companiei suedeze Pripps.  Dl Hans Kallenius are si experienta de a fi fost reprezentantul Oresa Ventures pentru o alta afacere de succes pe piata romaneasca, Brewery Holdings.


Societatea comerciala La Fantana SRL cu sediul in municipiul Bucuresti,
s-a constituit la data de 03.04.2001 in baza Legii nr.31/1990 republicata si modificata in Monitorul Oficial 33/1998, privind societatile comerciale.


Societatea La Fantana SRL a fost constituita sub forma unei societati cu raspundere limitata, persoana juridica romana ce isi desfasoara activitatea potrivit legislatiei din Romania referitoare la societatile comerciale si in conformitate cu dispozițiile statului de organizare si functionare si contractului de societate.


Societatea a fost inregistrata la Registrul Comertului al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in 2001 sub nr.J40/3531/2001. Organul principal de conducere al societatii este Adunarea Generala a Asociatilor, conducerea curenta a firmei fiind incredintata directorului general.


Conform statutului si contractului de societate, activitatea preponderenta a societatii comerciale La Fantana SRL o constituie productia de ape minerale si distributia acestei, avand codul CAEN 1107.


In 2002, compania isi extinde activitatea in tara, deschizand 6 filiale. Aceasta extindere nationala se realizeaza si in anul 2003, cand mai deschide inca 6 noi  filiale.


La 1 octombrie 2002 portofoliul de clienti cuprindea aproximativ 2000 de companii, din cele mai diverse domenii de activitate. Majoritatea clientilor sunt firme renumite in mediul de afaceri din Romania: Alpha Bank,  BCR, ING Bank, ING Nederlanden Asigurari de Viata, Sensiblu, Agip Romania, Centrala Atomoelectrica Cernavoda, Imprimeria BNR, British Airways, Churchill Media., Renault Romania, Romavia, Unilever, Alro Slatina, Romatsa, Orange, ABN Amro Bank, Tempo Advertising, Porsche Romania, Citibank, Colgate Palmolive, Rompetrol, Procter&Gamble, Reteaua Continental, Oriflame Cosmetics Romania, Medicover, HVB Bank Romania, Interamerican, Omniasig, Interbrands Marketing&Distribution, Media Pro International, Monetaria Statului, Rami Dacia/UPS Dacia, Total Distribution Group.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect audit financiar". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INVESTITIEaudit financiarla fantana
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...