Proiect contabilitate despre o societate comerciala

Incarcat la data: 10 Ianuarie 2011

Autor: papamano laura

Pret: 80 credite

Numar pagini: 13

Tip fisier: zip

Marime fisier: 27 kb

Societatea comerciala HEVATEX COM SRL Rovinari in forma sa actuala este rezultatul transformarilor organizatorice incepute in anul 1993. Societatea comerciala HEVATEX COM SRL, este persoana juridica romana care a fost infiintata prin Hotararea Guvernului nr. 1353/1990, avand forma de societate cu raspundere limitata, si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane si statutul societatii.

Societatea are sediu in Romania, localitatea Rovinari, str. Prieteniei, nr.13, jud. Gorj si este inregistrata la Camera de Comert si Industrie Tg-Jiu sub nr. J18/972/19.081993.
Obiectul de activitate:
Domeniile declarate in statutul societatii sunt:
de productie;
de comert cu ridicata;
de comert cu amanuntul.
insa domeniul principal este productia, iar activitatea principala este – fabricarea produselor de panificatie si patiserie.
Cod CAEN:1071
Capitalul Social la infiintare a fost de 100.000 lei si este distribuit astfel:
domnul tandara Marius Cosmin aduce ca aport 70.0000 lei, reprezentand   70%  din capitalul social.
doamna Enache Camelia aduce ca aport 30.000 lei, reprezentand 30% din capitalul social.

Principalii furnizori pentru Hevatex SRL sunt: Aplast, Calliope SRL, Geplast, Itels SA. Principalii clienti sunt: Carrefour, Real, G Market, Zanfir, Mapa Rom Invest.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect contabilitate despre o societate comerciala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: societate comercialaproiect contabilitate
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...