PROIECT SIG - evidenta salariatilor

Incarcat la data: 20 Ianuarie 2011

Autor: zaharia Ionut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 296 kb

I. Planificarea activitatilor de realizare a Sistemului Informatic de Gestiune

I.1. Diagrama GANTT
Diagrama GANTT este folosita pentru a ilustra fazele succesive ale realizarii proiectului. In acest scop, perioada de desfasurare a proiectului este impartita in saptamani si apoi in zile, fiecarei etape fiindu-i alocata o perioada, exprimata grafic printr-un segment cu lungimea aferenta acelei perioade.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "PROIECT SIG - evidenta salariatilor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCONTABILITATEGESTIUNEproiect contabilitate
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan