Raport de audit

Incarcat la data: 05 Martie 2010

Autor: Lil Joy

Pret: Gratuit

Numar pagini: 26

Tip fisier: zip

Marime fisier: 79 kb

Aceste situatii financiare sunt responsabilitatea conducerii societatii. Responsabilitatea noastra este sa exprimam o opinie asupra acestor situatii financiare pe baza auditului efectuat.


Auditul a fost desfasurat in conformitate cu Standardele de Audit emise de Camera Auditorilor Financiari din Romania, care sunt bazate pe Standardele Internationale de Audit. Standardele cer ca auditul sa fie planificat si efectuat astfel incat sa se obtina o asigurare rezonabila ca situatiile financiare nu contin erori semnificative. Auditul include examinarea pe baza de sondaje, atat a sumelor, cat si a celorlalte informatii cuprinse in situatiile financiare. Un audit cuprinde de asemenea, evaluarea principiilor contabile  folosite si a estimarilor semnificative facut de conducerea Societatii, precum si evaluarea prezentarii in ansamblu  a situatiilor financiare. In sinteza pentru anul  2008 se prezinta urmatoarele concluzii:
- Societatea respecta legislatia si normele contabile din Romania, aplicabile societatilor care se incadreaza in OMF 1752/2005 pentru aprobarea Reglementarilor contabile armonizate cu Directiva a IV-a a Comunitatilor Economice Europene si cu Standardele Internationale de Contabilitate. Exista o organizare corespunzatoare a contabilitatii financiare si de gestiune, procedurile interne stabilite permitand furnizarea informatiilor necesare pentru asigurarea unui management de calitate prin decizii corespunzatoare functiilor societatii.
- Controlul financiar preventiv si controlul intern sunt organizate potrivit reglementarilor legale, dandu-se posibilitatea mentinerii disciplinei in activitatea economica si financiara si o protectie asiguratorie a patrimoniului, iar conducerea societatii este preocupata de organizarea si perfectionarea sistemului de audit intern.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Raport de audit". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CONTABILITATEAUDITRAPORT
 
 
Inchide
Am uitat parola Cont nou
Conecteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook