Raport de evaluare

Incarcat la data: 30 Iunie 2011

Autor: Magdalena Apopi

Pret: 50 credite

Numar pagini: 23

Tip fisier: zip

Marime fisier: 50415 kb

Capitolul 1 GENERALITATI


1.    Prezentarea evaluatorului
Prezentul raport de evaluare a fost realizat de catre Popescu Mariana, autorizat nr. 432692, membru al A.N.E.V.A.R.
Datele de identificare ale evaluatorului:
-    adresa: B-dul Mamaia, nr. 284, bl. A12, sc. C, ap. 12, Constanta
-    telefon: 0724/459823.

2.    Prezentarea clientului
Beneficiarul prezentului raport de evaluare este domnul Giurgiu Tudor, persoana fizica, cu domiciliul in Constanţa, strada I. C. Bratianu, nr. 20, posesor al BI seria KT nr. 239183, eliberat in data de 15.07.1995 de catre Politia Mun. Constanta, CNP 1530208136739.

3.    Scopul evaluarii
Scopul evaluarii este estimarea valorii de piaţa a proprietaţii imobiliare amplasata in orasul Basarabi, jud. Constanta, pentru a fi data spre vanzare.

Definitia valorii:
Conform prevederilor Standardelor Internationale de Evaluare precum si Standardelor A.N.E.V.A.R. valoarea de piata se defineste astfel: “Valoarea de piata este suma estimata pentru care proprietatea va fi schimbata, la data evaluarii, intre un comparator decis si un vanzator hotarat intr-o tranzactie cu prêt determinat obiectiv, dupa o activitate de marketing corepunzatoare, in care partile implicate au actionat in cunostinta de cauza, prudent si fara constrangeri.”

Data evaluarii:
Data evaluarii este 15.XI.2007 aceasta fiind data intocmirii prezentului raport si data la care valoarea estimata este valabila.Inspectia imobilului a fost efectuata in data de 10.XI.2007.

Forma de exprimare a valorii:
Valoarea estimata este exprimata in LEI (RON) si in echivalentul EURO la cursul 1€ = 3,4973 RON.

Clauze de nepublicare:
Prezentul  raport de evaluare sau orice referire la acesta nu pot fi publicate nici incluse intr-un document destinat publicarii fara acordul in scris si prealabil al evaluatorului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Raport de evaluare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EVALUARERAPORTEVALUATOR
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...