politica bancilor de creditare a persoanelor fizice

Incarcat la data: 06 Ianuarie 2010

Autor: Bobonea Albertina

Pret: 100 credite

Numar pagini: 48

Tip fisier: zip

Marime fisier: 432 kb

1.1. Esenta politicii creditare
Politica de creditare  reprezinta strategia si tactica bancii indomeniul operatiunilor de creditare. Politica de creditare este stabilita de catre banca in baza legislatiei in domeniu.

Ea trebuie:
-  Sa stabileasca cum va fi organizat serviciul de creditare
-  Sa stabileasca diferite delegari de functii si responsabilitati pentru cei care vor lucra la biroul de credite
-  Sa stabileasca comitetul de creditare si functiile lui
-  Sa descrie procesul de aprobare a creditului


Politica de creditare trebuie sa indice clar structura departamentului de creditare care poate fi format dintr-o sectie sau mai multe. Totodata, trebuia sa stabileasca cine in banca va poseda dreptul de a aproba fiecare tip de credit si care sunt cerintele bancii fata de gaj si alte forme de asigurare a creditelor. Banca va specifica tipurile de gaj acceptate pentru fiecare tip de credit in parte luandu-se in consideratie lichiditatea acestuia.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "politica bancilor de creditare a persoanelor fizice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CreditePROIECTFINANTE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan