PROBLEMELE PERSOANELOR VARSTNICE DIN ZLATNA

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2011

Autor: porcar georgiana

Pret: 100 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25 kb

INTRODUCERE:   
Importanta temei:

Fiecare dintre noi ajungem la un moment dat la aceasta varsta, a batranetii, de aceea este important sa acordam o atentie mai mare acestei categorii de persoane, lor ca indivizi cat si problemelor cu care se confrunta. Aceasta cu atat mai mult cand aceste persoane fac parte dintr-un oras mic ca Zlatna, el insusi cu foarte multe probleme.

 

Motivatia:

Ceea ce ma determinat sa aleg aceasta tema este faptul ca pe parcursul stagiului de practica am vazut cat de interesanti pot fi acesti vartnici, desi multi ii considera ursuzi si mofturosi, m-a impresionat felul lor de a se apropia de cei ce le asculta problemele, de aceea vreau sa studiez mult mai bine problemele cu care se confrunta, un prim pas a fost faptul ca dupa terminarea practicii de vara am ramas voluntar in cadrul unui centru de ingrijire din Zlatna: Centrul de Servicii Socio- Medicale „Sf Mare Mucenic si Tamaduitor Pantelimon.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "PROBLEMELE PERSOANELOR VARSTNICE DIN ZLATNA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PERSOANEPROIECTVARSTNICEAsistenta Sociala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan