Program de refacere pe termen lung a suburbiei orasului Malmo

Incarcat la data: 17 Iunie 2010

Autor: bianca mirea

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 4684 kb

Ekostaden este un program de refacere pe termen lung a suburbiei orasului Malmo, numita Augustenborg, din Suedia. Primaria orasului Malmo si compania de constructii locuinte, MKB au initiat proiectul Ekostaden Augustenborg si au lucrat impreuna cu localnicii pentru a revitaliza zona, pentru a o face un cartier mai durabil din punct de vedere social, economic si ecologic.

Proiectul a fost finantat partial, prin intermediul Programului Local de Investitii al primariei orasului Malmo pe perioada 1998-2002. Ekostaden Augustenborg este unul dintre cele mai mari proiecte suedeze de dezvoltare durabila urbana, care acopera zona rezidentiala, scoala si zona industriala. Scopul este acela de a crea un grad mai ridicat al participarii localnicilor, de a crea locuri de munca la nivel local si de a face din zona un model pentru proiecte similare de revitalizare, regenerare ecologica in Malmo si Suedia.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Program de refacere pe termen lung a suburbiei orasului Malmo". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: OrasRefacereproiect economie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan