Sistemul de racire

Incarcat la data: 11 Martie 2011

Autor: ady ady

Pret: Gratuit

Numar pagini: 36

Tip fisier: zip

Marime fisier: 597 kb

5 (1 review)

Acest proiect prezinta repararea instalatiei de racire cu toate defectele si modul de manifestare cat si mijloace si operatiuni de reparare.

 

In capitolul 1 sunt prezentate generalitati cu privire la sistemul de racire, la temperatura de inghet si fierbere ale lichidelor folosite.


Capitolul 2 prezinta constructia si functionarea instalatiei cu lichid cuprinzand instalatia de racire deschisa, instalatia de racire inchisa, instalatia de racire a motorului SAVIEM 797 – 05, instalatia de racire a matorului DACIA 1310 si partile componente ale instalatiei de racire cu lichid.


In capitolul 3 este prezentata intretinerea instalatiei facand referire la verificarea etansietati instalatiei de racire, controlul si reglarea curelei ventilatorului, verificarea termostatului si curatirea depunilor de piatra.
Capitolul 4 prezinta defecte, cauze, mod de manifestare, ale instalatiei de racire axanduse pe defectele radiatorului, defectele termostatuli, defectele pompei de apa, defectele ventilatorului si defecte ale racuardelor de cauciuc si slabire a colierelor de strangere.


In capitolul 5 este prezentata tehnologia de reparare a  instalatiei de racire sau a unor componente cum ar fi: repararea radiatorului, reparatrea pompei de apa si repararea ventilatorului.


Capitolul 6 prezinta norme generale de protectia munci si prevenirea si stingerea incendiilor care sunt absolute necesare in orice intreprindere sau atelier de intretinere si reparatii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemul de racire". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: tehnologieinstalatiesistemul
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...