Comentariu dec 1517/2007 a ICCJ

Incarcat la data: 13 Februarie 2010

Autor: Sonia Singeorzan

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 17 kb

Decizia nr. 1517 din 19 martie 2007 a fost pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala, la recursul formulat de reclamantul cetatean roman C.S. Impotriva Deciziei penale nr. 855 din 15 februarie 2007 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala .


Impotriva reclamantului C.S. s-a emis la data de 3 noiembrie 2006 un mandat european de arestare, de catre Tribunalul din Udine - Biroul judecatorului pentru Cercetari Preliminare, din Italia.

Prin acest mandat se cerea arestarea reclamantului deoarece era acuzat de savarsirea a trei infractiuni prevazute de art. 416 C. pen. italian s-a asociat cu alte persoane in scopul de a savarsi o serie nedeterminata de infractiuni materializate prin instalarea de aparaturi destinate a intercepta comunicari de tip informatic si telematic si prin falsificarea si utilizarea fara drept de carti de credit electronice pentru bancomat.

Aceste fapte erau pedepsite de legea italiana cu Inchisoarea de la 1 an si 6 luni la 6 ani si 8 luni, faptele fiind incriminate ca infractiuni si de Codul penal roman.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Comentariu dec 1517/2007 a ICCJ". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTPROIECT
Jacheta usoara verde oliv inchis Jacheta usoara verde oliv inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: verde oliv inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Jacheta usoara violet inchis Jacheta usoara violet inchis Descriere produs:Tip: jachetaCuloare: violet inchisMaterial: usorDetalii: margini...
Camasa alba in dungi Camasa alba in dungi Descriere produs:- camasa alba cu dungi albastre- imprimeu text pe partea din spate- guler...