DREPTURILE FEMEII

Incarcat la data: 14 Iunie 2011

Autor: ana maria

Pret: 50 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: rar

Marime fisier: 421503 kb

De mult timp, femeile reprezinta o mare parte a fortei de munca, dar chiar si in prezent lupta pentru echilibrarea vietii personale cu cariera profesionala, intr-o masura mai mare decat barbatii. In aceasta perioada este mai important ca niciodata sa se investeasca in capitalul uman si infrastructura sociala, permitandu-le atat femeilor cat si barbatilor sa isi utilizeze intregul potential.

 

Egalitatea de sanse intre femei si barbati constituie un factor cheie pentru succesul Strategiei Lisabona. Astazi, femeile reprezinta aproximativ 60% din totalul absolventilor de universitati din UE, dar ponderea lor in diplome de stiinta si tehnologie ramane scazuta.

 

Cu toate acestea, exista in continuare obstacole care impiedica femeile sa isi utilizeze intregul potential si sa aiba acces la locuri de munca si pozitii pentru care sunt inalt calificate. Dificultatea mentinerii unui echilibru intre profesie si viata de familie constituie unul dintre principalele obstacole in calea avansarii femeilor la locul de munca si in cariera.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "DREPTURILE FEMEII". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTPROIECTdrepturile femeii
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...