Practica de specialitate in cabinetele de avocatura

Incarcat la data: 16 Decembrie 2010

Autor: alinad_e

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 26 kb

In urmatoarele randuri voi incerca sa detaliez cunostiintele juridice pe care le-am acumulat in primii doi ani  de studiu, cat si verificarea si implementarea acestora  petru a descoperi mai bine modul de organizare si functionare a principalelor institutii in care voi activa pe viitor.
   
In  cabinetul  individual isi exercita profesia un  avocat  definitiv, singur sau impreuna cu alti avocati. Acestia din urma pot avea calitatea de colaboratori sau de avocati salariati, in interiorul profesiei acestia putand fi  avocati definitivi sau stagiari.
   
Intr-o societate intemeiata pe respect fata de justitie, avocatul indeplineste un rol eminent.Intr-un stat de drept avocatul este indispensabil justitiei si justitiabililor si are sarcina de a apara  drepturile si libertatile acestora: este deopotriva sfatuitorul si aparatorul clientului sau.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Practica de specialitate in cabinetele de avocatura". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: practica de specialitatecabinete de avocatura
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...