Proiect Legea privind codul penal

Incarcat la data: 18 Noiembrie 2009

Autor: Dania

Pret: 100 credite

Numar pagini: 106

Tip fisier: zip

Marime fisier: 153 kb

Legalitatea incriminarii; Legea penala prevede faptele care constituie infractiuni. Nici o persoana nu poate fi sanctionata penal pentru o fapta care nu era prevazuta de legea penala la data cand a fost savarsita.
 
Legalitatea sanctiunilor de drept penal
Legea penala prevede pedepsele aplicabile si masurile educative ce se pot lua fata de persoanele care au savarsit infractiuni, precum si masurile de siguranta ce se pot lua fata de persoanele care au comis fapte prevazute de legea penala.

Nu se poate aplica o pedeapsa ori nu se poate lua o masura educativa sau masura de siguranta daca aceasta nu era prevazuta de legea penala la data cand fapta a fost savarsita.

Nicio pedeapsa nu poate fi stabilita si aplicata în afara limitelor generale ale acesteia.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Legea privind codul penal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEdrept penal
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...