Serviciul de aparare

Incarcat la data: 09 Decembrie 2013

Autor: Costache Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 12

Tip fisier: zip

Marime fisier: 161 kb

Din cadrul serviciilor de aparare fac parte atat armata, cat si alte servicii cu rol asemanator precum Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Paza si Protectie sau Serviciul de Informatii Externe. Toate aceste institutii fac parte din Ministerul Apararii Nationale.
           
Ministerul Apararii Nationale este la randul lui o componenta a guvernului ce se ocupa de activitatile de aparare in conformitate cu legile si strategiile de securitate nationala, avand ca scop apararea integritatii teritoriale, a independentei si a democratiei constitutionale.
           
Desi menirea Ministerului de Aparare Nationala este de a-si subordona activitatile vointei poporului si de a apara valorile constitutionale fundamentale, acesta constituie o componenta importanta in cadrul economiei nationale deoarece indeplineste doua cerinte de baza, fiind un grup organizat de persoane care contribuie la viata economica a societatii si avand un obiectiv bine determinat in cadrul economiei, acela de a presta un serviciu de aparare.
           
Capitolul 1: Analiza nivelului de dezvoltare și de specializare a serviciilor de aparare
Pentru analiza nivelului de dezvoltare si de specializare a serviciilor de aparare din Romania se vor folosi doi indicatori macroeconomici, si anume: produsul intern brut pentru serviciile de aparare, respectiv produsul intern brut total pentru Romania, si populatia ocupata in serviciile de aparare, respectiv populatia ocupată totală pentru Romania.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Serviciul de aparare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEproiect dreptproiect serviciul de aparare
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...