Degradarea mediului prin supraexploatarea resurselor (power-point)

Incarcat la data: 23 Mai 2011

Autor: Petrescu Iulia

Pret: 50 credite

4,5 (2 review-uri)

Prezentare power-point (13 slide-uri)

 

Deteriorarea mediului o constituie alterarea caracteristicilor fizico-chimice si structurale ale componentelor naturale si antropizate, afectarea echilibrului ecologic si a calitatii vietii, cauzate in principal de poluarea apei, aerului si solului, supraexploatarea resurselor, gospodarirea si valorificarea lor deficitara ca prin amenajarea necorespunzatoare a teritoriului.

In cursul secolului trecut si chiar in prima jumatate a secolului nostru - perioada caracterizata printr-o puternica dezvoltare industriala si explozie demografica - omul a trecut de la exploatarea extensiva a resurselor naturale la cea intensiva.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Degradarea mediului prin supraexploatarea resurselor (power-point)". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MEDIUresursedegradare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan