Proiect Deseuri

Incarcat la data: 17 Iunie 2010

Autor: sas simon diana

Pret: 50 credite

Numar pagini: 11

Tip fisier: zip

Marime fisier: 28 kb

Problema deseurilor urbane este una din ce in ce mai stringenta, fiind accentuata de cresterea substantiala a fortei de consum. O solutie pentru reducerea deseurilor si recuperarea lor partiala este colectarea selectiva, o utopie inca la nivelul orasului Cugir. Desi legislatia in vigoare prevede obligativitatea colectarii selective, aceasta nu se realizeaza eficient datorita lipsei de informare, educare si constientizare a cetatenilor in privinta gestionarii eficiente a deseurilor.


Necesitatea acestui proiect este impusa de: lipsa educatiei in ceea ce priveste reciclarea deseurilor; lipsa unui sistem de incorporare a deseurilor intr-un ciclu ecologic; lipsa implicarii copiilor dar si a celorlalti membrii ai comunitatii in aceste categorii de activitati.


     
Colectarea selectiva a deseurilor este solutia la indemana tuturor si presupune depozitarea deseurilor in locuri special amenajate in vederea reciclarii. Conform HG 621/ 2006 (completata si modificata prin 1872/2006) institutiile publice, asociatiile, fundatiile, persoanele fizice sunt obligate sa colecteze selectiv deseurile de ambalaje in containere diferite, inscriptionate in mod corespunzator si amplasate in locuri speciale accesibile cetatenilor.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect Deseuri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECOLOGIEDESEURI
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan