Econometrie

Incarcat la data: 20 Februarie 2012

Autor: Costy Costina N

Pret: 50 credite

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 52879 kb

1. Corelograma

Pentru acest proiect am preluat de pe site-ul bnr.ro date statistice pentru doua serii cronologice de 10 termeni consecutivi (10 luni- anul 2007).Am ales totalul creditelor neguvernamentale acordate si numerarul existent in circulatie in perioada ianuarie 2007 – septembrie 2007.Datele sunt reprezentate in miioane RON la sfarsitul perioadei.


Vom considera numarul creditelor neguvernamentale o cauza si deci in acest caz variabila independenta si o vom nota cu xi iar cantitatea de numerar existenta pe piata – variabila dependenta si o vom nota cu yi .Se observa ca valorile au un ritm de crestere concomitent deci exista o legatura statistica directa intre acestea.Cu cat se mareste numarul de credite neguvernamentale acordate cu atat creste cantitatea de numerar .
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Econometrie". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTECONOMETRIEDate
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan