Managementul Proiectelor

Incarcat la data: 14 Mai 2014

Autor: Veronica Morosan

Pret: 100 credite

 

CONCEPTE GENERALE

Managementul proiectelor consta in aplicarea cunostintelor, capabilitatilor, instrumentelor si tehnicilor specifice pentru activitatile unui proiect, care au obiective, scopuri si cerinte definite, referitoare la timp, costuri, calitate si parametri de performanta, activitati considerate ca importante si adecvate pentru finantare. Timpul, costul,calitatea si performantele sunt constrangeri pentru proiect.


Au fost formulate definitii diferite pentru sintagma managementul proiectelor (project management- engl.; gestion de projet -franc.).


In "Manualul de management al proiectelor", elaborat in anul 1998 de Guvernul Romaniei se mentioneaza ca "managementul de proiect consta in planificarea, organizarea si gestionarea (controlul) sarcinilor si resurselor, ce urmareste atingerea unui anumit obiectiv, in conditiile existentei unor constrangeri, referitoare la timp, resurse si costuri".
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul Proiectelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MANAGEMENTPROIECTCosturi
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan