Pietele de capital si capitalul de risc

Incarcat la data: 12 Iunie 2012

Autor: Loredana Zaharie

Pret: 80 credite

Numar pagini: 19

Tip fisier: zip

Marime fisier: 22374 kb

Pietele financiare s-au dezvoltat foarte puternic in ultimi 20 de ani. Multiplicarea schimburilor de capital national, dar si international nu s-a facut fara efecte asupra economiei.

Studierea si intelegerea mecanismelor care guverneaza finantele si dezbaterile pe aceasta tema sunt din ce in ce mai necesare. Aceasta cu atat mai mult cu cat, studierea dezvoltarii acestor piete este din ce in ce mai interesanta si importanta, deoarece adecvarea acestora la realitate devine in fiecare zi mai evidenta, pe masura ce comportamentul actorilor implicati si conditiile de functionare a pietelor devin din ce in ce mai eficiente in sens economic.

scoala anglo-saxsona si in primul rand, cea americana desemneaza prin piata financiara totalitatea tranzactiilor cu instrumente monetare si cu titluri pe termen lung. Dimpotriva, scoala din restul Europei si in primul rand, cea franceza defineste prin termenul de piata financiara: piata valorilor imobiliare, reprezentand, alaturi de piata creditului si piata monetara, o componenta a pietei capitalurilor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Pietele de capital si capitalul de risc". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTCAPITALpiata de capitalproiect economie
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...