Practica BRD

Incarcat la data: 04 Noiembrie 2011

Autor: khloey

Pret: 80 credite

Numar pagini: 32

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1542021 kb

Practica de specialitate - BRD


1.    Rezumat executiv

Prin acest proiect am urmarit valorificarea cunostintelor acumulate pana in prezent si transpunerea lor din sfera abordarii teoretice, abstracte, intr-o dimensiune practica, concreta.

 

In acest sens, am ales pentru efectuarea stagiului de practica o entitate economica a carei activitati economice le-am studiat nu doar din punct de vedere teoretic, ci si practic.

 

Institutia aleasa a fost BRD – Groupe Société Générale Vaslui. M-am decis sa fac practica in cadrul BRD din dorinta de a vedea cum este sa lucrezi intr-o banca, cu un program strict, ce trebuie respectat, si care este atmosfera intr-un colectiv cu care petreci o perioada mare de timp. 
     

Prezenta lucrare urmareste efectuarea unei analize din punct de vedere teoretic, si in special practic a activitatii pe plan intern, dar mai ales pe plan international al activitatii BRD.
     

Proiectul contine, pe langa rezumatul executiv si concluzii, trei mari capitole: primul – „Prezentarea generala”, al doilea – „Descrierea si analiza activitatii internationale” si al treilea – „Perspectivele dezvoltarii internationale.”
       


2.    Prezentare generala

1.    Date de identificare

BRD – Groupe Société Générale are sediul central in Bucuresti, Bulevardul Ion Mihalache nr. 1-7 si este inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/608/1991 la data de 19.02.1991, ca societate pe actiuni.


2.     Scurt istoric al organizatiei

1923 – se infiinteaza Societatea Nationala de Credit Industrial, ca institutie publica. Statul detinea 20% din capitalul social, Banca Nationala a Romaniei – 30%, iar restul era detinut de particulari, dintre care un grup de fosti directori ai Marmoroshc Blank & Co., prima banca moderna din Romania. Scopul noii institutii era finantarea primelor etape ale dezvoltarii sectorului industrial din Romania.


1948 – dupa al doilea razboi mondial, conform Legii Nationalizarii din iunie 1948, Societatea Nationala de Credit Industrial este nationalizata, devenind Banca de Credit pentru Investitii. 1957 – dupa reorganizarea sistemului financiar, Banca de Credit pentru Investitii obtine monopolul in Romania pentru finantarea pe termen mediu si lung a tuturor sectoarelor industriale, cu exceptia agriculturii si industriei alimentare, si ia numele de Banca de Investitii. in toata aceasta perioada, cea mai mare parte a finantarilor provenind de la Banca Mondiala sunt derulate prin Banca de Investitii.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Practica BRD". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PRACTICABRDstagiu de practica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan