Proiect breloc marketing

Incarcat la data: 23 Februarie 2010

Autor: balan ana maria

Pret: 80 credite

Numar pagini: 30

Tip fisier: zip

Marime fisier: 673 kb

Proiectarea, crearea si lansarea unui nou produs pe o piata bine delimitata presupune o analiza detaliata a tuturor evenimentelor care concura la succesul acestuia pe piata. Producerea unui bun are in vedere o serie de criterii, in functie de care clientul se decide sa- si achizitioneze sau nu respectivul produs. Toate aceste criterii si variabile sunt incluse in conceptul de mix de marketing, care presupune stabilirea exacta a structurii si a directiei celor patru componente: produs, pret, promovare, disributie (plasare).


Prezentul proiect analizeaza obiectivele firmei YOUR’ S, ca un important furnizor de brelocuri pe piata municipiului Suceava. Un prim obiectiv urmarit este acela de a gasi un echilibru intre ceea ce ne propunem noi si ceea ce cauta consumatorul. Proiectul cuprinde prezentarea mixului de marketing pentru produsul „breloc”, prezentare facuta pe parcursul a sase capitole, in care au fost dezbatute probleme precum: analiza pietei, factorii care influenteaza comportamentul de consum, configurarea produsului, a pretului, a promovarii si a distributiei.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect breloc marketing". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: MARKETINGPROIECT