Proiect de Practica - Stabilus Romania SRL

Incarcat la data: 03 Februarie 2013

Autor: Andreea Serban

Pret: Gratuit

Numar pagini: 40

Tip fisier: zip

Marime fisier: 636 kb

Societatea comerciala Stabilus Romania S.R.L. a fost inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J08/2640/2005 din 31 Octombrie 2005 (conform Certficatului de inmatriculare emis de Camera de Comert si Industrie Brasov, Oficiul Registrului Comertului). Ea a fost inregistrata la Ministerul Finantelor cu codul unic de inregistrare 17375366 avand in anul infiintarii un capital social de 10730000 lei.

Sediul societatii comerciale este  DN 11 KM 5+862,85 SiNPETRU, BRAsOV. Stabilus a inceput constructia fabricii din comuna Sanpetru in luna august 2005, iar productia a inceput doua luni mai tarziu.

La inceput fabrica avea 50 de angajati si producea zilnic 2.000 de piese destinate exclusiv exportului. In prezent, fabrica are 370 de angajati si o productie zilnica de 25.000 de arcuri cu gaz destinate scaunelor din industria auto, a mobilei, sau pentru medicina.

Fabrica de la Brasov este a 11 - a unitate de productie a grupului Stabilus care a ales Romania datorita fortei de munca inalt-calificata si si-a propus sa coopteze ingineri tineri de la Universitatea Transilvania din Brasov. Fabrica se intinde pe 10.000 de metri patrati.

Compania germana Stabilus GmbH este unul din cei mai mari producatori mondiali de arcuri cu gaz si amortizoare hidraulice de vibratii. Compania s-a infiintat acum sapte decenii in orasul german Koblenz, iar in prezent are 11 fabrici pe patru continente Europa, Asia, America, Australia.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Proiect de Practica - Stabilus Romania SRL". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTEstiinte economiceproiect de practica
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan