PROIECT LA PROIECTAREA SISTEMELOR INFORMATICE DE GESTIUNE

Incarcat la data: 19 Ianuarie 2010

Autor: Davitoiu Raluca

Pret: 80 credite

Numar pagini: 22

Tip fisier: zip

Marime fisier: 302 kb

1.CLIENTII – VERIGA PRINCIPALA A UNEI SOCIETATI COMERCIALE

Pentru orice societate clientul este intotdeauna prioritatea numarul 1. Fara clienti societatea nu poate exista. Acesta este motivul pentru care clientii trebuie‚ manipulati cu atentie si luati in calcul in cazul oricarei modificari in ceea ce priveste societatea.Astfel de schimbari ar putea fi: in cazul diversificarii gamei de produse sau modificarii acesteia, scoaterii de pe piata a unui produs existent, introducerea pe piata a unui produs nou, schimbarea amplasamentului societatii, etc.


Pentru a-si cunoaste bine clientii o societate comerciala trebuie sa dispuna de o baza de date cat mai ampla astfel incat gestionarea acestora sa fie bine pusa la punct, iar datele importante sa poata fi accesate la orice ora de utilizatorii autorizati.

2.GESTIUNEA CLIENTILOR CU AJUTORUL UNEI  BAZE DE DATE

    Baza de date cu informatii despre clientii societatii trebuie sa cuprinda cat mai multe detalii despre acestia cum ar fi: denumirea clientului/a societatii, cod unic alocat fiecarui client, persoana de contact si functia acesteia, adresa completa si numar de telefon si fax. in cazul in care se lucreaza cu clienti persoane juridice ar fi indicat sa se stie si pagina web a acestora, deoarece cunoscandu-i mai bine societatea furnizor ar putea oferi cat mai multe produse sau servicii care nu au fost comandate sau utilizate anterior dar le-ar folosi in viitor.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "PROIECT LA PROIECTAREA SISTEMELOR INFORMATICE DE GESTIUNE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PROIECTGESTIUNEECONOMIE